Det skjer mye spennende i Tellit Solutions om dagen!
Vi har nå signert Development 4U Agreement med Unit4 som gir oss tilgang til utviklingsmiljø for Unit4 People Platform og verktøy som Extension Kit og Wanda.
Vi har den siste uken jobbet med å lage en innovasjon- og utviklingsstrategi og har identifisert en rekke spennende utviklingsprosjekter.
Vi i Tellit Solutions er opptatt av å tilby løsninger som på kort sikt gir Unit4 ERP kunder en effektiv arbeidshverdag og høy kundetilfredshet, men vi er også en langsiktig utviklingspartner som kan bistå våre kunder i å redusere teknisk gjeld ved å ta i bruk ny og fremtidsrettet teknologi basert på Unit4 People Platform og Extension Kit.

Med vår dybdekompetanse på Unit4 ERP, spesielt innenfor entreprenørbransjen og prosjektrapportering, og unike kompetanse på Unit4 People Platform, API og Extension Kit ønsker vi å ta en ledende posisjon i det norske markedet på utvikling av tilleggsløsninger rettet mot Unit4 ERP.

Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert på ulike produktlanseringer utover høsten.