Om oss

Tellit Solutions er offisiell partner til Unit4 og forhandler av Unit4 ERP. Vi jobber kontinuerlig med å forenkle, digitalisere og automatisere forretningsprosesser. Dette for at din bedrift skal frigjøre tid og ressurser gjennom å optimalisere deres arbeidsprosesser

Du er her:Hjem/Om oss

Vår historie

Tellit Consulting AS ble etablert i 2007. Den gang var hovedfokuset å levere webbaserte rapporteringsløsninger for primært entreprenørbransjen i Norden. Rapporteringsløsningene ble godt tatt imot i markedet, og dette ble grunnlaget for videre satsning. I 2015 ble Tellit offisiell partner til Unit4 og forhandler av Unit4 ERP. Siden oppstart har vi kontinuerlig jobbet med å utvikle egne løsninger med fokus på organisasjonen som helhet. Vi har gått fra å være et rent konsulentselskap til å bli en softwareleverandør, og med det har vi endret navn til Tellit Solutions.

Tellit Solutions er et selskap i vekst.

Teamet

Vi har et ungt og dynamisk team med fokus på nytenkning. Vårt mål er å frigjøre tid og ressurser for våre kunder gjennom digitale fortrinn.

Vårt team består av prosjektledere, forretningsutviklere, løsningsarkitekter, webutviklere, tekniske konsulenter og funksjonelle konsulenter. Vår fagkompetanse er unik og vi ivaretar alle roller for at du som samarbeidspartner skal kunne dra nytte av oss som leverandør.