Har du svenske kunder eller leverandører? Ønsker du å effektivisere og forenkle prosessene for både inngående og utgående faktura?
Da må du lese dette👇

NEA eRegister er det svenske adresseregisteret for digital forretningskommunikasjon, og er nå blitt tilgjengeliggjort for alle som ønsker å søke etter digitale forretningsadresser.

NEA eRegister kan sammenlignes med det norske ELMA-registeret, men i tillegg til å søke opp mottakere av EHF-fakturaer, så kan du også se hvilke virksomheter som kan sende EHF/Peppol fakturaer.

Hva betyr dette for deg?
Jo, for deg med svenske kunder, så betyr det at du nå enkelt kan sjekke om disse kan motta en Peppol-faktura.
Disse kundene kan du nå fakturere elektronisk via Tellit Solutions sin løsning for utgående faktura EHF/Peppol utland.
Det betyr at du kan redusere andelen fakturaer som må sendes på papir/epost og oppnå høyere andel elektroniske fakturaer.

Har du svenske leverandører så kan du nå enklere se hvem du kan kreve å motta EHF/Peppol faktura fra.
Ved å motta utenlandske fakturaer elektronisk, så kan du også få automatisk forslag til kontering på fakturaene via Tellit Smart Kontering. Du finner info om Tellit Smart Kontering her.

Benytter du Logiq aksesspunkt, så kan du også få effektivisert og strømlinjeformet inngående fakturaprosess ytterligere,
via Logiq Dokumentkontroll.

Dersom du har spørsmål til sending og mottak av elektroniske fakturaer fra dine svenske forretningsforbindelser ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

TELLIT SOLUTIONS – IMPROVING BUSINESS