Effektivisering gjennom maskinlæring og digitalisering.
Tellit Solutions og ECIT Norge inngår samarbeid for å levere enda bedre løsninger til sine sluttbrukere. 🆒👇


Med dette samarbeidet ønsker selskapene å tilby mer effektiv prosessering og høyere datakvalitet i digitalisering av pdf- og papirfakturaer, gjennom direkte integrasjoner og verdiøkende tjenester.

ECIT er en ledende tjenesteleverandør innenfor digitalisering av bilag og dokumenter via deres maskinlæringsplattform.
Tellit Solutions er forhandler av Unit4 ERP, med fokus på å levere kundeverdi gjennom effektiv implementering og ved å tilby standardiserte integrasjoner med best-of-breed løsninger.

De to selskapene inngikk samarbeid i juni 2022, og har siden samarbeidet tett for å implementere eksepsjonelle løsninger til sine felles kunder. Begge selskapene har et meget sterkt fokus på automatisering og digitalisering ved bruk av moderne teknologi, noe som fører til gode synergier når man skal ta løsningene ut i markedet.

«Samarbeidet med ECIT gir oss muligheten til å tilby våre kunder en av markedets beste løsninger for digitalisering av inngående faktura, gjennom bruk av ECIT sin maskinlæringsplattform.
I praksis så betyr dette raskere prosesseringstid og høyere datakvalitet, som vil gi våre kunder store effektiviseringsgevinster.»
– Dan André Nylænder, Utviklingssjef i Tellit Solutions

De første løsningene er allerede under implementering hos våre eksisterende kunder. For å styrke samarbeidet ytterligere vil de to selskapene nå jobbe med flere integrasjoner som vil gi enda bedre løsninger i form av bedre datakvalitet.

«Tellit Solutions sitt Solaas-konsept betyr at vi ønsker å tilby våre kunder de beste tjenestene, via standardintegrasjoner med Unit4 ERP. Våre kunder synes det er veldig enkelt å kun forholde seg til oss som kontaktpunkt, og vårt gode samarbeid med ECIT gjør at vi kan tilby nettopp dette. Før valget falt på ECIT, testet vi flere andre tilbydere. Erfaringen vår fra disse testene er at ECIT leverte de beste resultatene til konkurransedyktige priser.
Vi ser frem til å tilby alle våre kunder bedre datakvalitet og mer effektive forretningsprosesser.»
– Anders Wilhelm Tenfjord, Administrerende Direktør hos Tellit Solutions.

Om ECIT
ECIT er en ledende leverandør av både økonomi- og IT-tjenester, med sterk lokal tilhørighet og god bransjekunnskap.
ECIT sin maskinlæringsplattform muliggjør effektiv tolkning av alle typer dokumenter og kan levere strukturerte data til alle typer systemer. I 2013 bestod ECIT av et lite knippe ansatte, som hadde et sterkt ønske om å hjelpe nordiske selskap med deres økonomi og IT løsninger. Siden da, har selskapet opplevd sterk vekst og er i dag ca. 2200 ansatte, fordelt på over 100 kontorer i 10 land.