Tellit Solutions flytter inn i nye lokaler!
Tellit Solutions gleder seg stort til å ønske kunder, partnere og ansatte inn i nye moderne lokaler i Stortingsgata 10!

Etter noen år med meget god vekst, både økonomisk og i antall ansatte, hadde vi vokst ut av våre gamle lokaler. Det var derfor med stor glede at vi 1. mars flyttet vi inn i Stortingsgata 10.
Våre nye lokaler gjør oss bedre rustet til å møte fremtiden og vi er nå rigget for ytterligere vekst.

Vi ønsket oss nye lokaler som representerer oss i Tellit Solutions . Lokalet skulle ha litt særpreg og en tydelig identitet hvor både kunder og ansatte skal føle en varm og uformell atmosfære.

Kontoret skal være et sted du ønsker å oppsøke for å få fornyet kreativitet og motivasjon, gjennom samhandling med alle våre fantastiske kolleger.

I dagens hybride arbeidsmarked, hvor ansatte ofte sitter ute hos kunde, på hjemmekontor eller hytte- og båt-kontor, ønsket vi et kontorlokale som skal føles som et hjem for de ansatte, hvor det er attraktivt å komme inn på kontoret for både arbeid og sosiale aktiviteter.

Vi har derfor designet lokalet med ulike soner, slik at man kan enten sitte i åpent landskap og jobbe, bruke stillerom, møterom for videokonferanser, ta en kaffe i lounge-område, eller utfordre en kollega i dart.

Anders Wilhelm Tenfjord og Dan Nylænder prøvde seg på ting de ikke kan, og forsøkte seg som interiørdesignere. Heldigvis fikk vi veldig kyndig og god hjelp av interiørarkitekt Nicole Høeg Eriksen fra BundeGruppen AS.
BundeGruppen AS har også levert de nye lekre møteromsmøblene våre, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!

Det var viktig for oss å finne et kontorlokale med meget sentral beliggenhet, slik at det er enkelt for både ansatte, kunder og partnere og besøke oss. Stortingsgata 10 er i så måte helt perfekt, med bare noen få minutters gange Nationaltheatret Stasjon.

Vi ønsker å takke Johannes Abramsson i Wahl Eiendom AS for god støtte gjennom hele prosessen.

#tellitsolutions #newoffice #newbeginning