Vi lanserer Tellit Integration Hub!
Tellit Integration Hub er vår nye plattform for å bygge skybaserte integrasjoner 🆒👇

Integrasjoner blir en stadig viktigere del av våre kunders systemlandskap og med lanseringen av Tellit Integration Hub kan vi tilby moderne og skalerbare integrasjoner. Tellit Integration Hub er basert på Azure Data Factory som er en skybasert, serverløs plattform hvor vi tilbyr integrasjoner som en tjeneste (IaaS), basert på mikrotjenester.

Fordelen er at vi kan utvikle moderne integrasjoner uavhengig av ERP-leverandørens integrasjonsplattform, og hjelpe våre kunder med å redusere sin tekniske gjeld. Ved å benytte API’er kan vi utvikle integrasjoner hvor man enkelt kan bytte ut enkeltkomponenter dersom våre kunder bytter ut sine 3.parts system.

Tellit Integration Hub er uavhengig av ERP-system, slik at store deler av eksisterende integrasjoner kan gjenbrukes dersom man i fremtiden bytter ERP-leverandør. En annen stor fordel er at Tellit Integration Hub er basert på generelle åpne standarder og teknologier, som gjør tilgangen på kompetanse enklere, både for oss og våre kunder.

Tellit Solutions har som mål å være markedsledende på integrasjoner og med lanseringen av Tellit Integration Hub styrker vi denne posisjonen.
I tillegg fortsetter vi å være ledende på Unit4 Extension Kit og bistår kunder med rådgivning og utvikling av integrasjoner også på denne plattformen.

Dersom du har integrasjonsbehov så ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hva som beste løsning for å din bedrift.