Tellit Solutions og Xledger går sammen for å digitalisere entreprenørbransjen
Tellit Solutions inngår samarbeid med Xledger. Målet er å flytte entreprenørbransjen inn i skyverden.

– Det har aldri har vært viktigere for norske entreprenører å ta kontroll på økonomien. Med Xledger og Tellit Business Central får du ikke bare kontroll, men innfører en av markedets beste prosesser for økonomistyring, sier Anders Tenfjord, daglig leder i Tellit Solutions.

– Tellit Solutions har lang erfaring med å bistå entreprenører med innsikt og digitalisering. Vi ser deres valg som en bekreftelse på at Xledger tilbyr den beste løsningen for ambisiøse entreprenører, sier Lars Erik Opøien, direktør for partnersalg i Xledger.

Tellit Solutions er opptatt av at de gjennom samarbeidet med Xledger kan tilby sine kunder en av markedets beste skybaserte løsninger.

– Vi i Tellit Solutions ser stor aktivitet i markedet, og ønsker å vokse sammen med Xledger. Mange ERP-systemer er i ferd med å gå ut på dato, og med Xledger er vi posisjonert til å ta nye biter av dette markedet, sier Tenfjord i Tellit Solutions.

– Xledger er opptatt av å finne partnere som ikke er fornøyd med kun å flytte arkivskapene opp i skyen.
Digitalisering handler om å skape innsikt og bidra til automatisering på en måte som lar deg skalere din virksomhet på en god måte. Derfor er vi glade for å ha Tellit Solutions med på laget, sier Opøien i Xledger – og legger til:
– Entreprenørmarkedet er et av våre prioriterte markeder, og Tellit Solutions blir i Xledger del av et spennende økosystem av partnere rettet mot denne bransjen, avslutter Opøien.

OM TELLIT SOLUTIONS: 
Tellit Solutions har utviklet og levert løsninger til entreprenørbransjen siden 2007.  Vår bransjeløsning Tellit Business Central er utviklet for og i samarbeid med entreprenørbransjen i Norden.

OM XLEDGER: 
Xledger gir deg fremtidens økonomisystem levert trygt i dag. Systemet gir deg tilgang til beste praksis i sanntid, formidlet av markedets mest dedikerte økonomi- og ERP-eksperter.